people always leave


När livet sviker är det bra att vara två
Men ena halvan av mig slutade förstå
Att när en vän försvinner finns det inte mycket kvar
Och jag glömmer dig mer för varje dag´

Jag blev lämnad här, som tack för hjälpen
Vi gick skilda vägar, greppade tag I andras händer
Jag försökte göra allt, men det va du som gjorde fel
Löften om att bry sig som inte längre finns mer
Va ärlig mot dig själv, va det såhär det skulle bli?
I så fall trodde jag fel om hela dig och ditt liv



patron tequila

HEJSAN :D Hahaha, kom typ nyss hem. Som TUR var så var det öppet i huset, hihi my bad. Nä men när jag kom till skolan så var mina nycklar helt borta :O blev sjukt rädd och trodde jag hade tappat dom på bussen eller ngt, och senil som jag är kom jag varken ihåg om jag låste dörren eller om jag hade med mig nycklarna när jag gick hemifrån. Sååå när jag tog bussen hem var det spännande att se om jag var utelåst eller inte :) HAHA, men som tur var hade jag glömt nycklarna inne i huset och glömt låsa :D (eller, tur och tur, men ja. HAH kom ju in iaf :D)

Gjorde en av mina gooooda hamburgare hahaha och ja, sen packade jag. Ska nämligen till nutteee idaag :) Så jag skriver i all hast. Ska sticka om en halvtimme typ. har fett mkt att göra och egentligen hinner jag inte vara med honom, men äh. Kan duscha hos hoonm. Kan plugga matte till äckligt matteprov imorgon hos honom. Kan nog skriva lite på statistikgrejjen hos honom också. Allt ska in på fredag, och jag har inte ens börjat med något. Kommer ju sitta på torsdagkväll och dö. hahaha :(((

 
strike a pooose heheh

Asså jag vill skriva mer? HAHAA men jag har ingen aning om vad jag ska skriva, så jag slutar väl nu :)))
kan ju bjuda på en mumsig låt ♥

eller tja, varför inte två? :D HEHE


adjöö :*

noooova

holaaaa :)
Kom hem för några timmar sen från en jävligt lång shoppingtur på nova med annaaa, trevligt men fan vad trött jag blev efter ett tag! Hahah, Anna köpte ju saker som faaan, bland annat två uunderbart fina skor som jag ska sno av henne en vacker dag :) Tillsammans med hennes svarta vackra fina skor <3 HEHE. Jag hittade en jättefin "tunika" eller, linne? eller klänning? asså jag har ingen aning om vad man ska kalla den, men jag blev kär och fick låna pengar av anna till att köpa den :D AHAH är ju i desperat jävla behov av pengar, har aldrig varit såhär pank (U) haha fifaan.


Här är den iaf, fast den är finare i verkligheten tycker jag :)

Jaja, kom hem vid.. typ halv åtta, gjorde en hamburgare och gick upp och satte igång idol, kollade lite halvt bara dock. Och sen kl 9 började desperate housewives, så det kollar jag på nu :D Dubbelavsnitt och allt, kan ju knappt bli bättre. Har iofs sett dem 1000 ggr innan men man kan ju inte tröttna :D Snart börjar säsong 6 ! LOVELYYY :D

seeya


humanuuus i våra hjärtan .....

HEJHEJ !
Sitter i skolan på sista lektionen, har egentligen slutat men jag måste ändå vänta på Anna för vi ska ju till nova! Vi skulle typ tolka en text, igen. Asså förstår mig inte på denna skolan, man gör typ samma saker hela tiden! hahaha. Men jaja. Det var riiiktigt svårt att komma upp i morse kan jag tala om för er, klockan ringde halv 9 och jag har nog adrig sovit så djupt på morgonen :O Asså alarmet ringde i säkert 1 minut före jag vaknad, annars brukar jag vakna redan när den börar vibrera från början. haha, ställde om klockan till halv elva och planerade att ta en sovmorgon, skippa spanskan dvs. Men sen kom jag på att detta var sista dagen före provet nästa vecka, så jag pallrade mig upp och tog mig till skolan. Bra jobbat Nina :D !

Just det, HAHA väntade till lite över 12 igårkväll tills Linus ringde HAHAHA, sen pratade vi typ i en timme och sen somnade jag direkt utan några läskiga tankar på huvudet (a) hahaha min lilla räddare i nöden :*

Nä, detta blev bara en snabbis ;) Nu ska jag snart stänga av datorn och ja, bege mig härifrån :) Hörs seeenn :D


hahaha aaah mitt långa hår <3 HAHA vill ha tillbaka det :(

Update från mobilen:)

Hejni, ligger i sängen och är inne på mobilen. Vetifan hur nä lägger upp bilder från mobilen, hade ju varit bra att kunna :D menmen. Tanken var ju att jag skulle sova nu, men jag fastnade i bubble town(mobilspel för er som inte vet) Haha, har klarat hela spelet typ 10 ggr men nu såg jag är nån jävel har försökt spela det, tryckt på start istället för resume och därmed raderat allt jag har spelat:( har hänt x antal gånger och jag blir lika arg varje gång, Haha det tar ju sin lilla tid att klara det sen! Men Asså nog om det? HAHA. Ja sen när jag hade spelat det och skulle sova på riktigt började jag tänka på sån skräckfilm som jag såg trailern för innan, nightmare on elmstreet, HAHA dom typ dödar folk i deras drömmar :-o så då vågade jag ju inte somna HAHAHA, det är sån läskig låt som dom sjunger också i den som jag har på huvudet, slutdu är typ 'nine, ten, never sleep again' så är det barn som sjunger :-o så jävla äckligt HAHA. Så rädd som jag var ringde jag till linus men han var med sin bror så han skulle ringa senare. Har väl inget annat val än att vänta HAHAHA. Kan ju inte sova med dom hemska skräckfilms tankarna i huvudet :D HAHA. Nä, får väl fortsätta spela bubble town eller något :D nattii<3 Kolla jag hittade hela texten :D One, two, Freddy's coming for you. Three, Four, he's at your door. Five, six, grab your crucifix. Seven, eight, better stay up late. Nine, ten you'll never sleep again. HAHAHAH är det bara jag som blir helt rädd eller? HAHAH Tänk det med såna äckliga barnröster:D HAHAHAHAHAHA nä godnatt gott folk.

Draft: Sept. 28, 2009

HALLÅEEEJA!
Är egentligen för trött för att uppdatera, haha har tappat lusten lite igen för att blogga? Äh, haha whatever. Sov ju hos Linus, vaknade och tog bussen till Lund, gick till skolan i ösregn och hade två timmars spanska (y) Mindre kul. Sen skulle vi diskutera några konstiga frågor som vi ska ha lagt i en låda i korridoren, HAHA, det var ju inte många seriösa frågor om man säger så.. "Varför är det skönare att bajsa med öppen dörr?" HAHA, det roliga var ju att lärarna var dödligt seriösa när vi då skulle svara på dessa frågor HAHAHA, lite många skratt blev det :D

Sen var det luuunch och efter lunchen skulle vi kolla på ännu en  j-vla shakespeare film! asså vad vill dem ha ut med dom här otroligt sega filmerna? Grejen är ju att det handlar om samma jävla sak i varje film, killen & tjejer ser varandra, blir dödligt kära i varandra efter 5 sekunder, tjejen ska bli bortgift, sen dör dom eller något för att få vara tillsammans. JA, WE GET IT NOW liksom. Tror mer än halva klassen sov faktiskt, iallfall några minuter, någon gång under filmens gång.

Sen fick vi sluta, tog bussen hem, skulle ju egentligen till Nova med Anna men så blev det inte. Får bli imorgon eller ngt ist! :) Väl hemma gjorde jag, och jag skojjar inte, världens godaste hamburgare. seriöst. har aldrig smakat någon godare hamburgare, den slog tillochmed mcdonalds! och det är fan inte dåligt det :D HAHA. Har inte gjort så mycket, frös halvt ihjäl så jag tog ett otroooligt varmt bad i säkert över en timme, riktigt skönt! Såg även att ett nytt avsnitt av mina älskade desperate hemmafruar hade kommit ut på surfthechannel, så jag befann mig i himeln i 40 minuter också ;D hahaa. Ja, sen har väl resten av kvällen spenderats här med ett halvt öga på Idol och sen svenska hollywood fruar, och HAHA ja jag bryr mig inte om att alla säger att hon är trög och dum i huvudet, jag älskar Anna Anka. HAHAH så jävla skön människa, världens roligaste skratt och världens härligaste dialekt. Det tycker jag faktiskt! HAHA.

Nä, jag är så sjukt trött. Ska nog gå och lägga mig inom väldigt snar framtid :)

sååå, nattii! :*

 


HELGEN :)

ah haarrgud, vilken otroligt dåligt update! Förlåt så himla mycket mina trogna läsare :) Har faktiskt haft fullt upp hela helgen, så jag skyller på det. Iaf, sitter hos Linus atm, förvånad? näe haha. Får ju aldrig nog, sådiso! hihi. Hans tangentbord har gått sönder så nu har han sånt gammalt så det låter ju som.. ja jag vet inte vad.. låter otroligt högt när man skriver iallfall :D haha.

Nä, men lite update om dem senaste dagarna då? Fredag; Hade lovat mamma att laga middag, så jag mötte Linus vid 5-6 tiden vid Ica och efter mycket om och men och en jävla massa klagomål hade vi handlat ihop saker till att laga pizza! HAha, sagt och gjort, blev faktiskt sjukt gott! haha. Sen gjorde vi inte så mycket, skulle kolla idol men vi gick och handlade massa godis och ben&jerrys istället, bra fortsättning på den onyttiga maten haha :D Kom hem igen i bra tid till red eye som gick på tv, fett bra film tycker jag :) Ja sen gjorde vi inte så mycket och somnade så småningom :))))
Lördag: Jag vaknade vid 12 typ, försökte få upp Linus men han bara sov och sov och sov.. HAHA men till slut (två timmar senare) fick jag upp honom, dock krävdes det oändligt många pussar OCH frukost på sängen, hahah men det fixade underbara jag ;) HAHAHA. Nä men sen fixade vi och lite typ, sen kom hans pappa och hämtade honom och min pappa hämtade mig, har fått mitt lämplighetsintyg så jag övningskörde för första gången! Fett nervös men det gick bra, faktiskt! HAHA x antal motorstopp och en jävla massa "AAAAAAAAAAAH VAD SKA JAG GÖRA?" men även en jävla massa skratt, haha :D skitkul var det faktiskt (a) Sen vid 7 hämtade vi Linus igen så körde pappa oss till stan där vi åt pizza igen, hahaha. Efter det blev det bio (som jag bjöd på, åter igen, underbara jag ;) hahah var bara tvungen att nämna det), the ugly truth, och jag säger bara två ord, SE DEN. Den bästa filmen jag sett på länge, haha blev på helt bra humör av den! Rolig som fan :D Och jag hittade ett skånekort på golvet också som nån stackare betalade 700 kr för, för bara 10 dagar sen.. det gäller alltså nästan en månad till, hahaha sweet :D! Kom hem iaf och somnade skööönt :)
Söndag: Vaknade vid 11 och bråkade med mamma, HAHA ingen bra start på dagen,. Men den blev snabbt bättre när jag åkte och badade med Linus i höör, fett skönt vatten :O skitvarmt och skönt :D Och världens roligaste vattenrutchkana HAHAHAHA :D kände mig som ett litet barn igen, skrattade skitmkt haha :D Sen åkte jag hit och tanken var att jag skulle hem med sista bussen klockan 8, så linus följde mig till bussen och allting, sen 1 min innan att den skulle gå så sa han "nä jag vill inte att du ska hem, kan du inte sova hos mig?" HAHA och ja,  whattheheck tänkte jag så ja, nu sitter jag här :)
Har alltså varit en jäkligt bra helg, börjar dock 8 imorgon men det gör inte så mycket faktiskt. Efter skolan blir det Nova med Annabajbbbb, kommer dock inte handla något för det återstår endast 50 kr på mitt stackars konto. Too bad :( hahah. Blir inga bilder heller för jag är ju hos linus som sagt! Inte för jag har tagit så jättemånga, men någon finns det nog. Äh, det kommer!
Nu känner jag att detta blir helt för långt och att folk har slutat läsa för längesen, men jaja. Ses och hörs, adjösss :D

freeeeeeedaaaaaaaag :D

Godmorgon! ÄNTLIGEN FREDAG :D Börjar inte fören 12 idag, så sjukt skönt. Tredje dagen i rad nu som vi börjar 12! Kommer säkert få sluta tidigare också, wooho:D Efter skolan ska jag hem och städa mitt rum.. HAHA, som vanligt :D eller, säger ju alltid att jag ska göra det men det är sällan jag gör det ;D hahaha. Nu ska jag snart ner ch ta en snabb macka eller något, sen cykla iväg till skolan. Hörs senare :*

Jag idag;




kör på mjukis och linne idag, hehe skönt och lätt :D och annas kofta hihih :*

watermelon shake!

Nä! Jag tar ju aldrig tag i den där jävla filmanalysen hahaha, har suttit med den nu i typ 3 timmar? Pallar verkligen inte, gör allt för att slippa, hhaha tog ett bad, kollade idol, pratar med folk på msn, skärpning nina ;D

Just det, tänkte tipsa om något suuupeeeergott! Gjorde det innan ikväll :D Någon av er som har varit i asien? Då har ni säkert druckit watermelon shake! har iallfall hittat receptet, SJUUUKT GOTT blir det :D

Koka upp 1 dl vatten och 1 dl socker så att sockret smälter bort, och låt det sen svalna. Sen tar ni isbitar och vattenmelon (lika mycket av varje), häller i lite av sockervattnet, mixa det och vippss! Jag lovar, det är sjukt gott :) så prova det om ni är sugna på godis eller något!


ser det inte sjukt gott ut? :D hihi

nej nu ska jag fantamig ta tag i mig själv och skriva klart filmanalysen! wish me luck :*

det finns bara du för mig finns du

Looks like we made it
Look how far we've come my baby

We mighta took the long way
We knew we'd get there someday

They said, "I bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together, still going strong

You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night

Ain't nothin' better
We beat the odds together
I'm glad we didn't listen
Look at what we would be missin'

They said, "I bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together, still going strong.



54 frågor och svar

Har tråkigt och hittade en sån här liten lista sååå here u go, om ni pallar läsa :D

1. Tre ord varför du sist spydde? - för mkt sprit (a) haha
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? – väcktes av pussar av linus hihih
3. Vad gjorde du för 30min sen? – pt middag :D!
4. Vad hände dig 1995? – jag vetifan.. inte så värst mkt antagligen :D
5. Vem fick dig att skratta senast? – peter haha :)
6. Vilken färg är din borste? – rooosa
7. Vad köpte du sist? – eeh.. minns inte. mat kanske ;D
8. Vilken färg har du på din tröja? – grå&svart randig
9. Var förvarar du dina pengar? – i plånboken eller på kontoot heheh 
10. Hur var vädret igår? – HAHA dåligt :D
11. Vad ser du fram emot? – 24 oktober! :D
12. Snarkar du? – najj för böveleen:D
13. Vad är 15? – en etta och en femma :)
14. Vilken skostorlek har du? – 38/39 :)
15. Vill du klippa dig? – nejj!
16. Är du över 25? – nope :)
17. Pratar du mycket? – ibland kanske (a)
18. Kollar du på O.C? – nä oftast inte :)
19. Har ditt namn ett ”x” i det? – Nixxx
20. Känner du ngn som heter Steve? – nejj :)
21. Hittar du på egna ord? – haha nä :D?
22. Är du en typiskt svartsjuk person? – haha you bet i am..
23. Vad har du för mobil? – sonyericsssosooonnn
24. Vem ringde dig senast? – mammi
25. Biter du på naglarna? – ibland :( haha
26. Har du lockigt hår? – ja TYVÄRR! hatar det och plattar det nästan varje dag
27. Vilken konsert ska du på härnäst? – inget planerat ;D
28. Någon bra person i ditt liv just nu? – Linus är alltid bra :))
29. Hur många gånger har du svurit idag? – ett antal :D!
30. Vilket ord säger du ofta? – typ
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? – yesss
32. Vem sa du ”jag älskar dig” till sist? – Linus älskliinngg
33. Vad borde du göra nu? – skriva filmanalys!
34. Har du något smeknamn? – nä :D
35. Sover du mycket? – inte så farligt :) lagom typ ;D
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor – oj, vet inte?
37. När var du sist ute? – när jag åkte hem från skolan haha :)
38. Har du gråtit idag? – Nixxx
39. Är du en glad person? – haha är jag väl :)
40. Har du roligt nu? – nej haha :(
41. Vad äter du helst? –´mc feast tihih
42. Vem var du med sist? – dom i skolan? eller min kära familj när vi åt middag :D
43. Pratar du i sömnen? – haha alltid! :D
44. Vem kramade du sist? – Linus :)
45. Nämn den bästa personen – han börjar på L och slutar på inus :)
46. Tycker du om någon just nu? – ofcc :D
47. Vill du flytta? – jatack
48. Hur ofta borstar du tänderna? – minst två ggr perdag
49. Är du egoist? – njää skulle jag inte påstå.. eller ibland kanske.. haha
50. Gillar du att bada? – jadå:D
51. Skrattar du åt allt? – haha, det mesta iallfall
52. Vem får dig alltid att skratta? – linkan
53. Gråter du när du tittar på filmer? – ibland :D
54. När grät du senast? – emh.. söndags HAHA

wain-inlägg

ÅÅÅH nu är det bara 50 minuter kvar av den j*vla tråkiga skitfilmen! Vill inte se den asså, riktigt seg och fattar ingenting heller. Har någon sett den? Shakespeare in love? SUPERDÅLIG. Och inte nog med att jag måste se den, efter jag har gjort det måste jag skriva världens svårare filmreview också. Life sucks sometimes ;( haha.

Är sjuuukt shoppingsugen, ska shoppa så fort jag får studiebidraget som jag inte har fått på typ 3 månader nu! Har tjänat liiite småpengar ändå, men absolut inga stora summor, och dessutom har det försvunnit lika snabbt som det kom.

Nä, får väl fortsätta kolla på min otroligt underhållande film.. buuhu.

  
geee miiiig peeengaaar nuuu

Kumelurerrrrr!

Minns ni när man var liten, typ gick i ettan, och var på utflykt? Så hade alltid (iallafall mina) lärarna med sig stormkök eller vad det heter och gjorde krumelurer på dem! Så sjukt gott var det, hahah kom och tänka på det nu så när jag kom hem för nån timme sen gjorde jag såna. Haha riktigt gott! och väldigt enkelt att göra :)
Och ett glas av mammas hemmagjorda fläderbloms saft gjorde det inte sämre! haha :)



Okej nu är jag inte världens bästa kock eller världens bästa fotograf så jag erkänner, det set fett äckligt ut på bilden rent ut sagt, HAHAH! men det kan jag lova er att det inte var :)

Men ja, som sagt, började 12 idag, efter jag hade skrivit mitt förra inlägg blev allt kaaoos HAHA men det ska vi inte gå in på. Kom iallfall till skolan, spelade lite teater hahaha sen fick vi gå hem :) sjukt skönt. Nu väntar dock lääxoor typ, eller ja, ska samla ihop lite statistik grejjer och sen måste jag se på shakespeare in love och skriva en jävla filmanalys till den. Känner på mig att det inte kommer gå så bra ;D men jaja, so long

två år och tre månader <3

Godmorgon! Sitter här hos Linus nu, ska ta bussen om typ en timme :) Börjar ju inte fören 12 idag! fett skönt. Och imorgon är vi lediga! Har inga planer för helgen än, får se vad som händer. Känner mest för en slapp helg utan några ansträngningar som helst. Men vi får väl se. och eftersom Linus dator är cp så kan jag inte lägga in några bilder och tråkig som han är har han inga på sin dator heller. Så detta får bli ett tråkigt inlägg :) Skriver kanske mer i skolan, annars när jag kommer hem!
PUSS

och just det! Idag har jag och Linus varit tsm i 27 månader! <3 looovvvee. det är inte illa det :)))) hihi så grattis till oss! :)

HOOORVA

Hejsan bloggen! Sitter hos Linus nu, han kom till mig innan ju, vi gjorde inte så mycket.. somnade typ, haha var skittrötta båda två. Sen åt vi middag, sjukt gott var det faktiskt :) Fläskfilé med någon sås och potatis i ungen eller så ni vet hahah. muums :) ! Sen fick vi skjuts till bussen och nu sitter jag här, ska sova här :) Börjar inte fören 12 imorgon, sjukt skönt! Men vi ska spela upp teatern som vi har skrivit i olika grupper, olika varianter av romeo och julia.  På engelska dessutom. Fyfan säger jag bara!


Nä, nu börjar idol. Ska bädda ner mig i sängen bredvid min fina pojkvän och äta cheese balls :D finns det något godare? nääh, tror inte det!


baaabbby och jag för ett år sen! <3

cyyaaaa :D

stökigt jävla rum

Fick äntligen tag i Linus den sege jäveln :D hahah så han kommer om en timme typ :) ♥
Så nu ska jag nog städa mitt rum, det ser ut som en bombnedslag som vanligt. Det måste ligga en förbannelse över mig asså, hahaha så fort jag städar blir det fett stökigt igen. Och jag hatar verkligen att städa. (Nej det är inte det som är anledningen till att det alltid är stökigt ;) ) ccyaa :D


Kolla så stökigt! HAHA fattar inte hur man pallar städa hela tiden :D

IRRITERAD

Fyfan vilken onödig dag! ååååH är riktigt irriterad nu!
När jag vaknade i morse hittade jag ingenting, har glömt både p piller och nycklar hemma hos Linus!!!!!!!!!!!11 Sen kommer jag till skolan vid 10, ingen lärare, knappt några elever, INGEN VISSTE vad fan vi skulle göra, och dessutom var min dator i jennys skåp, och jenny var inte i skolan. Sååå fick lite damp för att jag va där helt i onödan. Sen var det lunch, sen efteråt gjorde vi inte ett skit så jag fick ännu mer damp och gick hem kl 12! asså vem fan är så dum i huvudet att man säätter upp schema för när man börjar och vad man ska göra osv, SAMMA DAG, dessutom vid 12 tiden? Åh jag hatar humanus!  SEN, skulle jag få tag på Linus för jag vill att han ska komma hit idag men han kmr inte komma om han hinner åka hem först så jag måste få tag på honom, men tror ni han svarar? NÄÄÄÄÄÄÄÄ

NÄ USCH ASSÅ.

Nä men ska väl lugna ner mig lite :( hahaha hatar såna här dagar, när allt är så förvirrande och jobbigt och onödigt och blablabla

HAHAHAHA, jaja.

JAG NU:
 

favoooritlåten just nu! mums så bra den är ♥

Godmorgon :)

Godmorgoooooon alla små läsare!
Börjar inte fören 10 idag, mycket skönt. Och för en gångs skull är jga uppe i tid! Nästan lite för tidigt till och med. Brukar gå upp typ 20 min före jag måste sticka och får alltid snabba mig som faan. Men inte idag neheejjjj, hann till och med ta en bild på "dagens outfit" (fyfan vad jag hatar det ordet men ja.)



Här ser man även mitt korta hår och min snelugg hahah :(  börjar redan vänja mig.

Men jaja, idag händer inget speciellt än så länge. Ska till skolan nu snart sen efter det får vi väl se. ciaooo :D

jag älskar dig

On the days I can't see you eyes,
I don't even want to open mine.
On the days I can't see your smile,
would I rather sit and wait a while,
for the days I know you'll be near
cause a day without you, just isn't fair.

I get weak in the knees,
fall head over heels baby.
And every other cheesy cliché
yes I'm swept of my feet,
oh my heart skips a beat.
But there's really only one thing to say;

God damn you're beautiful, to me.
You're everything thats beautiful, to me.


nyklippt

Godkväll :)
Har nyss kollat idol och ätit kanelbullar, gytt. Var utelåst idag ju till typ 5, hahaha och det kom ingen och kollade på vår fina film så vi fick sluta vid halv tre.. hade inget att göra över huvudtaget vilket resulterade i ett otroligt impulsivt beslut, nämligen att gå till en maddafakking frisör! Det var helt otroligt längesen jag var hos frisören, närmare bestämt inte sen i åttan :O Galet längesen. Mitt hår behövde iaf få klippas lite, så nu är det skitkort och jag har en snelugg. Börjar faktiskt gilla det, även om jag ångrade mig sekunden jag gick ut från frisörsalongen. Saknar redan mitt långa hååår :( AHAHA. Men ja, det må vara kort, men det har fan aldrig varit mjukare! Vill bara ta i det hela tiden hahah :D innan var det ju som hö eller något. Tyvärr tänker jag inte lägga in en bild än, för det blir sjukt fult på bild tycker jag! haha :( men det kommer väl så småningom.
 
Men ja, nog om mitt hår. Eller nä, nog om allt. Har inget annat att berätta.
Saknar min Linus även om jag har varit med han sen i söndags tills i morse :( love u babe. ♥


Jag med mitt långa slitna underbara hår :D HAHA

noll koll?

Sitter på jag vet inte vilken lektion med jag vet inte vad läraren heter. FAN VAD BRA NINA! Nä men ingen lyssnar, vet inte ens vad han pratar om. Att kolla på bloggar är så mkt bättre, mmh. Idag ska jag ha hand om filmfestilvalen här på humanus med Emma, skulle egentligen inte va där idag men smart som jag är har jag nog glömt mina nycklar i i Linus mammas bil! så jag är ändå utelåst till 5 typ.. Kan lika bra va här då, kolla på 27 dresses och käka lite popcorn. Låter väl bra ;D

Nä, nu ska jag tydligen undersöka förhållanden :)

SEEYAA


snabbt inlägg

Hejsanhejsan.
Sitter hos Linus nu och väntar på att han ska träna klart :) Blev ingen skola idag, hade huvudvärk som fan och mådde illa när jag vaknade så jag bestämde mig för att stanna hemma. Eller ja, sov hos Linus så jag skulle åka hem, men så stannade han också hemma så jag har varit här hela dagen. Sen orkade jag inte åka hem så jag sover nog här inatt igen ! ♥
Har fixat ny design ! Men den är helt konstig :S eller så är det blogg.se som är konstigt. För när jag trycker på "min länk" eller ja ni vet där ens bloggadress står längst upp? Ja då kommer min gamla design upp, sen när man trycker på förhandsgranska inne i stilmallen grejjen, kommer den nya? När man skriver in min adress kommer den nya ibland och den gamla ibland! HAHA får hoppas att det slutar lagga :O Men den gamla är iallfall vit och ful med en header på mig och Linus i Bulgarien. Den nya är Rosa typ, så om ni ser den, vad tyckssss? och om ni inte ser den, säg till tack! :( hehehh :D

Don`t you know love is stronger than jesus?

"du har aldrig förr sjunkit såhär lågt i mina ögon"

Nä. Inte i mina heller. Ville inte att du skulle veta. Det är så lätt när det gäller andra, det är lätt att ljuga för såna som inte betyder så mycket. Lätt att säga vad fan som helst. Men älskling jag kan inte ljuga för dig. Det går inte. Du får hellre ne mig som en jävla idiot, en nolla, någon misslyckad. Du får hata mig hur mycket du vill för det jag har gjort. Jag älskar dig tillräckligt mycket för att låta dig hata mig. För det är så enkelt, dig kan jag inte ljuga för. Förlåt, verkligen. Du ska veta att du är den enda jag bryr mig om, på riktigt. Kom ihåg det när du tänker på det. "detta förändrade hela min syn på dig." Ja.. Vadfan ska jag säga? Det gjorde ont att höra allt du sa, och jag lovar, varenda mening, vartenda jävla ord ekar i mitt huvud. Men vad skulle jag göra? Hade inget val helt enkelt. Det suger, jag vet. Och det är jag själv som satte mig i denna situationen. Jag får väl helt enkelt bita i det sura äpplet. Jag antar att det är sånt här som händer när allt går för långt. När det spårar ur, när planerna man har går så jävla fel.


"Jag trodde att du var starkare än såhär"
Jag med älskling. Jag med.

design

HAHA sådär nu har jag fått NÅGOT bättre än bara helt vitt iallfall, men ska som sagt fixa något bättre senare ;D
... för er som bryr sig..
HAHAHAA
hejdå :D

morsning korsning

Godmorgon :)

fick ett ryck och blev trött på min desgin, sen gjorde jag en ny som blev SKITFUL så nu har jag bara sån tråkig :S Måste göra en ny. när jag har tid och lust :) Vaknade iaf hyfsat tidigt idag, vid ... 11? vet inte. Åt frulleee och duchade och nu sitter jag här och har skittråkigt :((((( Vid 3-4 kommer annsing pannsing, sjukt längesen vi sågs :O saknar ju min lille twiniie :) Kulturnatten ikväll/inatt! tumme upp på det får vi hoppas :V Är iallfall ensam hemma nu, ikväll och hela natten, och största delen av imorgon med:D haha gött som fan. kan knappt vänta tills jag flyttar hemifråååååååååååååååån ! Fast okej, det kommer nog bli liide läskigt hahah :D kan knappt duscha eller sova när ajg är ensam hemma :D förjävligt.

Nä jag får väl ta och städa mitt rum nu, tråkiiiigt!

Hörs säkert senare för jag känner på mig att jag kmr ha tråkigt i minst två timmar till.... hahah (tills anna kommer dååraaaa) och antagligen mer än det, seg som hon är :D HAHAH Mennn JAJA see you later aligator <3




fan

Life’s a game and its not fair,
I break the rules so I don’t care
,

So i keep doing my own thing,
walking tall against the rain,
victory’s within the mile,
almost there, don’t give up now.



nu är det helg igen o nu är det helg igen..

Hejhej!
 Kom hem för typ 40 minuter sen från en ganska lugn skoldag :) Vi har ju tema "kärlek" haha, fast dom har döpt om det till tema "sex och kärlek" nu. Dom kanske fattade att det enda vi gjorde va att prata om sex ;D haha nä men det är väl trevligt det med :D haha. Vi ska iallafall skriva ett eget manus till Romeo och Julia och spela upp det ... fyfan! hahaa. Men vår blir nog ganska rolig får vi väl hoppas på, hahaha
-I saw the most beautiful girl yesterday
- DID YOU BANG HER?

HAHA. Nä men det kan nog bli kul. Eller nä, hatar verkligen att både prata egelska framför stora folkmassor OCH att spela teater hahah.. :(

Jaja, NU ÄR DET HELG! <3 idag ska jag nog bara ha en myskväll med mig själv :d haha köpa godis kanske och se nån bra film :) och imorgon blir det nog kulturnatten här i Lund med Anna och nån mer kanske :) slaggar antagligen här efteråt, får väl hoppas på en kul kväll :D Söndag söndag söndag.. söndagar brukar vara sega och tråkiga dagar. Så jag antar väl att jag inte kommer göra något speciellt då ;D Kanske vara med Linuspinus! Onsdagar och söndagar brukar vara våra dagar, hahahaha :D

nej nu ska jag nog städa lite på rummet och ja, vet inte. det är alltid lika svårt att avsluta inlägg på ett fint sätt, haha brukar alltid bli "nej nu har jag inte mer att säga" eller "nu ska jag..." men grejen är ju att jag inte kommer göra ngt annat? Kommer sitta kvar här vid min dator och nörda mig! HAHA

nej jag ger upp med bra avslut, får bli ett lätt och kort hejdå ! :)



Bara så alla vet skulle jag fortfarande kunna döda för de här skorna (LLLLLLLL) haha :(

Godmorgon lite för tidigt

Godmorgon!
Är vaken skittidigt idag, vi börjar inte fören 10 över 10, men typ 10 i 7 vaknade jag av ett sms av linus, hahah mobilen var på tyst läge och allting men nä. HAHA iaf kunde jag inte somna om :( var skittrött, men leo vaknade då och ja, skrek som fan och blablabla. Sen var det ju Kissie på vakna med the voice idag ;D satte igång tvn och halvkollade hahaha.

Nu är det iallfall en timme kvar tills jag börjar.. sitter här i sängen och lyssnar på musik och tar massa fula egobilder. HAHA. Har ingen aning om vad sm händer i helgen, kanske åker till pappa.. vet inte riktigt. Känns inte så himla roligt :D haha. Men nä, har nog itne mer att skriva :)))

powwsssss

 
 

the first cut is the deepest

Har blivit helt såld på James Morrison,  hans texter, hans röst, aaah! brukar aldrig fastna för någon speciell sångare eller band eller så, har gillat en låt där och en låt här. Men nä, han är underbaaar! hahaha :D

And I'm running to you baby
Cause you are the only one who saved me
That's why I've been missing you lately
Cause you make it real for me


Iaf, HAJJJ! vet inte riktigt vad jag ska skriva, idag var jag på körskolan på handledarutbildningen? Var ganska intressant faktiskt, men fyfan vad hon babblade. Satt där i nästan 4 timmar! dödligt tråkigt faktiskt. Men iaf, nu är det gjort. Nu är det bara att vänta¨på lämplighetsintyget sen drar jag ut och gör vägarna osäkra! hahaha nä inte riktigt va, är riktigt rädd och nervös. Kommer ju aldrig klara av att köra en hel bil? HAHA jag som är så liten :D Nä men så känner väl alla i början I guess. Blir nog bättre med tiden får vi väl hoppas :))))

Nä, har faktiskt inte så mycket att säga. puuuuuuuuussss


Ganska gammal bild på mig och honeybuunnnn, loveyou <3


lite smått och gått

Godkväll, tänkte skriva något snabbt innan jag går och lägger mig, men km på att det inte är det lättaste då jag hade tråkigt innan idag och det resulterade i lösnaglarrrrrrrrrrr... liiide jobbigt att ta i saker, skriva på datorn, skirva sms, tvätta håret, you name it. Men gjort är gjort och så får jag ha de nu i två veckor framåt :D äh.

Skolan idag var ju lide crazzyzyyyy. Hade överskottsenergi av någon otroligt konstig anledning, somnade nämligen vid kanske.. 1? 2? vetifan. Linus sov här iallfall :D och vaknade vid 6.... BUUHUU. Men vi hade tema största delen av dagen så det var ändå chill. Men att höra Mira ge oss tips om var vi kan kolla på sexställningar på internet och Andreas snacka om orgasmer var ju faktiskt mindre trevligt.. skrev ett sjukt fint inlägg på toms blogg istället för att lyssna faktiskt. Men det togs bort cirka 1 sekund efter han hade fått tillbaka sin dator. jävla jävel. kolla vad han gjorde sen

han länkade alltså mig som tjocke nina :( åter igen, jävla jävel.

NÄ MENNNN nu har jag suddat helt för många stavfel pågrund av mina naglar och skrivit helt för mycket onödig fakta. Hade egenligen tänkt skriva om min helg! HAHA men nu pallar jag tyvärr inte det. Ska gå och tvätta av sminket och borsta tänderna sen bädda ner mig i sägen och kolla på mina depserata fruar. Säsong 5 som mamma käpte till mig i kina :D inte för jag inte redan har sett alla avsnitt x antal gånger MEN VADFAN GÖR DET? :D nä jut det, inget.

NATTIII



har damp idag bjuer på bilden jaaoaoo

eslöv nästa!

Yoooo bloggeeeeeen :D HAHA
Idag har jag städat och städat och städat och städat och tjänat hela 500 kr :V GÖTTMOS. Sen har jag bara fixat mig typ, nu väntar jag på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att gå till bussen som ska ta mig till stationen till ett tåg som ska ta mig till eslöv där amandis och elsa väntar tihihi :D HAHA wooh nä jag är ganska pepp på allt idag? Vet inte riktigt varför. Jaja men inga större planer för ikv, ska bara träffa dom så hittar vi väl på något :D sover kanske hos älskling sen. vetifan. NÄ MEN HÖRS IMOROGN HÖRRENINI. <3


ellinor, jag & amanda före lussevakan förra året :D HAHA feting kul kväll <3

mmh

But this was girlworld. All the fighting had to be sneaky.

Jag bryr mig inte. Det är inte någon annans sak vad jag väljer att göra med mitt liv. Känner jag för att slösa bort hela så ska det vara okej.

Fan asså, pallar inte.

ser man på ;D

The only thing more shocking than the truth, are the lies that people tell to cover it up.


when can I see you again?

Det är fantamig helt jävla otroligt vad man kan älska en person.
Hur man kan rysa varje gång man hör hans namn.
Hur man kan låta han ta upp all ens tid,
hur man kan tänka på honom tjugofyra timmar om dygnet, sju dagar i veckan.
Hur man kan va med honom en dag, åka hem och sen sakna honom direkt igen efter 2 sekunder.
Hur man undrar vad han gör hela tiden man inte är med honom.
När man vill ligga i hans armar varje natt.
Vakna upp av hans kyss varje morgon.
När man vill visa hela världen att han är endast din.
Hur glad man blir när han pussar en framför andra,
bara så de ska se hur lyckligt lottad man är, för man fick den finaste personen i hela världen.
Hur man kan börja gråta och skaka av bara tanken att han kanske hittar någon annan.
När hela världen kretsar runt just han.

När man inte bryr sig om någonting annat, när man gör allt för att vinna och behålla hans hjärta.

Don't you ever leave me


nina <3 linus

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
den 24e oktober ville Linus bror göra något HAHA, så han vill typ åka till sån "fångarna på fortet" (fråga mig inte vad dt är och hur jag ska klara det HAHA) i malmö, sen efter det bjuda på sån fin middag på nån restaurang och seeeeeeeeeeeeeen ska jag och linus få ett eget rum på hilton hotellet i malmö :D:D:DD med frukost buffé och allting, FAN vad kul! och det bästa av allt är att det blir på vår 29 månaders dag! guud vad jag längtar hihih :D

It's gonna be love
It's gonna be great
It's gonna be more than I can take

It's gonna be me, baby
It's gonna be you, baby

WIHOO :D

Bombastic love, so fantastic.

Fortfarande sjuk, and it sucks. Jag som verkligen aldrig brukar bli sjuk, max 2 gånger per år kanske? Förjävligt. Har varit sjuk nu var och varannan dag de senaste 3 veckorna känns det som. Det är väl skolan som smittar mig. Hahah, nä men fyfan asså. Är inne i en period (om man nu kan kalla det så?) och känner bara "fan, ska hoppa av skolan, skiter i vilket" verkligen asså. skiter fan i vad som händer med mitt liv, för allt känns meningslöst ändå. Så känner jag just nu. Brukar få såna dagar, veckor, månader till och med då allt bara känns.. ja . meningslöst. finns ingen mening med någonting? Vad är likosm meningen med att gå upp ur sängen, när jag vill ligga kvar? meningen med att gå i skolan, när jag inte ens vet varför jag går där, vad jag vill få ut av det, vilket jobb jag vill ha, VADFAN är meningen? Med att äta när man ändå bara blir fet? Med att träna, eller göra något man tycker är kul, när man inte har någon lust till det? Nä blä asså. Vill komma ut ur detta möget nu, det känns som att jag är i en svart ballong och bara väntar på att någon ska sticka en nål i den så jag äntligen kan se dagsljus igen. Okej, nu låter jag fan bara deprimerad. Men det är så jag känner för tillfället. Jag vet, liide negativ. Whatever, vad är meningen med att vara positiv? haha ;D

Nä, lämnar det där ämnet nu känner jag. Har drömt cpkonstiga drömar inatt och igår natt, riktigt verkliga, n vet såna som när man vaknar tänker man "fan, har det hänt på riktigt?" Verkligen. Men en liten komisk sak med båda drömmarna är att jag har vaknat precis innan jag hinner äta! Det finns något (har varit kakor och smörgåstårta än så länge, HAHAHA) jag verkligen vill ha, som jag måste vänta förjävla länge på, sen när jag äntligen ska få stoppa det i min mun så vaknar jag! HAHA, vadfan, blir så sur när jag vaknar för jag ville verkligen ha det :( det roliga är att det är två saker som jag inte ens gillar särskilt mycket. Hahah, älskar drömmar.

Iallafall, när jag hade vaknat från min konstiga dröm och kollat liite för länge på desperate housewives, legat i sängen och inte gjort någonting, bestämde jag mig för att fixa till mig lite, so i did. Cyklade iväg till skolan och hämtade diverse saker, måste ju få någonting gjort iallfall. Lovade Peter att hämta Leo vid 4 också, ööeh. Är fortfarande sjuk och krasslig och behöver egentligen inte cykla upp för en lång jävla backe i 20 minuter med en skrikandes unge därbak för att bli helt frisk igen. Men vad gör man inte, haha. Får väl ta och hjälpa till lite. Fan, saknar mamma. Hon kommer hem imorogn, thank god. två veckor utan henne och hemmet krashar, hahah gött.

På tal om saknad så saknar jag min fiiiiiiina Liinuuuuusss övermycket :( träffade honom för typ 3 dagar sen, inte så värst länge kanske men aaah! Vill ha honom här. Har jag tur så kommer han kanske ikväll. ska krama ihjäl honom. Pussa honom om och om igen. Somna i hans armar, sen ska jag vakna med ett leende. Helt otroligt vad jag älskar honom. tihi. ♥


Could it be worse?

When you get what you want, but not what you need.

Ja, vadfan ska man göra? vad fan ska jag göra? Jag vet inte längre, jag fattar mig inte på mig själv. Kan inte säga att tankarna aldrig funnits där, då skulle jag ljuga, så jävla hårt. Men när det verkligen gällde, när dte verkligen var nära, kom allt tillbaka och det funkade helt enkelt inte. Fan, jag vet inte. This or that, verkligen. Kan inte leva utan det, kan inte leva med det. Tänker på det hela tiden, det finns i mitt huvud 24/7. Får dåligt samvete för hur jag tänker, för vad jag drömmer, för vad jag ...vill? Nä fan detta suger. det suger så jävla otroligt sjukt mycket. Vet helt ärligt talat inte vad jag ska göra. Vill inte lämna det utan att vara 100 % säker på det andra.

Kunde fått bättre, kunde fått vad jag behöver. Vill ha det men behöver det andra.

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse.

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Älskar låttexter som stämmer så mycket att man skulle ha kunnat skriva varje ord själv. Som texten ovan. Inte ett endaste ord som inte stämmer. HELVETE

Det finns så jävla mycket jag vill säga till båda två. Så mycket jag vill få fram, men jag kan inte. Vågar inte. Kan inte. Nej, det är uteslutet. I'm stuck.

Sjuk :(

Hejhejjjj :)
Igår kom älsklingslinus hit vid 9 på kvällen, vi typ kollade bara lite tv, slappade och sen somnade vi , haha alltid lika mysigt. <3
Idag skulle jag till tandläkaren halv 11, så jag skippade de två första lektionerna, men precis innan jag ska dra kände jag mig helt sjuk, så jag tog tempen och japp, 38,6 graders feber. Illailla. har varit sjukt skitofta på sista tiden :O Otroligt ovanligt för mig asså, jag som annars bara blir sjuk kanske 2 ggr per år? Jaja, får hoppas att det inte är svininfluensan som jenny tror ;D haha. Så jag ska nog bara ligga i sängen och kolla tv idag, är ganska hungrig också så jag får väl se om det finns något gott därnere i kylen :))

Saknar mammii ♥ (som är i Kina hemskt länge tycker jag :( )



Jag för nån dag sen, haha :)

I AM BACK (för 10000:e gången?)

HAHAHA ja jag har ju tagit "en paus" från bloggen som man kanske kan märka ;D haha vet inte varför, pallade helt enkelt inte srkriva en dag, inte nästa dag heller, eller nästa eller nästa.. men nuså, nu idag kände jag verkligen för det! Jag har kommit underfund med att jag inte bryr mig om vem som läser egentligen, allt med statisik och sånt skit. Visst det kan va jävligt kul med många läsare men nä, det är jobbigt. Dem som vill läsa gör väl det får vi hoppas.

 Iaf, igår var det jäääägers :D OJ VAD SKRIVER JAG HAHAHAHAHAA det var inte igår! det var i fredags HAHAHA , är lide virrig idag. Men ja, i fredags var det jägers! inspark och jävligt kul var det, HAHA Jag och elle skulle typ kissa, så var alla tjejtoaletter upptagna så vi gick in på killarnas, så är det tre toaletter där, så gick vi först till den i mitten och trängde oss förbi nån som skulle gå in, så kommer en helt vanlig kille där och ba "nä gå ut härifrån" och tjatade hela tiden om att vi skulle gå ut HAHA så gick vi till den längst in, han ba "NÄ FATTAR NI GÅ UT" jag bara börja skrika på honom och ba "MEN TYST VARFÖR BRYR DU DIG OM VARFAN JAG KISSAR?" (lide arg asså, var skitkissig) han ba "FÖR JAG ÄR VAKT :@" HAHAHAHA vi ba .. ooops.. och smög ut HAHA sen stod vi och väntade utanför, så ser vi han gå ut och springer in igen och snabbt som fan in på en toa och gör vad vi ska (okej, lite mer för min del, HAHA men det ska vi inte gå in på) och går ut igen, ni tror inte vakten står där och glor på oss? HAHAHA så ellinor bara "eeeh vi ska bara dricka vatten för vattnet är avstängt på tjejernas" HAHAHA så jävla dumma, HAHAHAHA men vi fick iallfall kissa :D hahaha skitkul.

JAJAAAAJAA vad mer? I lördags vaknade jag kl 07.34 av att jag var så jääävla törsig, hasade mig ner för trappan och drack minst 3 liter vatten asså. HAha, gick upp igen och sov till 12 ungefär. Sen hade jag tråkigt som fan så jag begav mig till ekevalla där min kära Linus spelade match. Var väl lika kul som det alltid är att kolla på fotboll (nämligen skittråkigt) men vad gör man inte för kärleken? HAHAHA :D efter dom hade förlorat med 6-2 följde jag med honom hem :) Det bjöds på tacoooos muums! sen stack hans föräldrar på bio så vi var ensamma hemma, eller ja, tom var också hemma och hade "förfest" men enligt mig var det vl inte mycket till fest. Iaf, när dom stack var vi iallfall ensamma! alltid lika trevligt :D haha. Somnade gott i hans armar till Forrest Gump som visades på Tv. Kan ju inte bli bättre ;D

Vaknade jäkligt tidigt idag för att Linus och hans mamma skulle åka och shoppa på Burlöv, haha :D och eftersom det är linus mamma vi snackar om skulle dom såklart vara där när dom öppnade! Så jag fick helt enkelt gå upp klockan 9, käka en macka och så skjuts hem. Var hemma vid 10 ungefär och sen dess har jag inte gjort så mycket. Nu ska jag hänga upp tvätt hahaha, en viss mamma är nämligen i Kina! Den jäveln. Får förhoppningsvis lite trevliga kläder när hon kommer hem (A) hahaa nä, nu blir detta helt för långt! Hörs snart får vi väl hoppas på ;) hejdååååååååå

RSS 2.0